Politsei selgitas välja Tallinnast leitud tüdruku päritolu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Sikupilli Prisma lähedalt leitud väike tüdruk
Tallinnas Sikupilli Prisma lähedalt leitud väike tüdruk Foto: Põhja politseiprefektuur

Politseil õnnestus kindlaks teha laupäeval Tallinnas tühermaalt vankriga mahajäetuna leitud väikese tüdruku vanemad ning seega on teada ka lapse nimi, vanus ja päritolu.


Postimehe andmeil õnnestus Põhja prefektuuri kriminaalpolitseil saada eile vihjete ja jälitustöö tulemusena andmeid isikute ringi kohta, kes on lapse inimtühja paika sattumisega seotud ja kelle hulgas võivad olla ka lapse vanemad.



Paraku oli see uurijatele vaid pool võitu, kuna kõigiga neist pole veel ühendust saadud. Postimehe andmetel on politsei oma tööversioonides praeguseks välistanud, et lapse ema on langenud raske kuriteo ohvriks.



Seetõttu ei ole politsei vähemalt esialgu julgenud anda teada uurimises saavutatud edusammudest ja sellest, et seni saladuses püsinud tüdruku isik on samuti õnnestunud juba kindlaks teha.



Põhja prefektuuri kriminaalpolitsei vanemkomissar Priit Pärkna ei soovinud eile hilisõhtul otsesõnu kinnitada, et politsei on tüdruku ja tema vanemate isiku kindlaks teinud.



«Me liigume edasi sammhaaval,» valis Pärkna hoolikalt sõnu. «Kui aeg on küps, siis anname sellest kindlasti esimesel võimalusel teada.»



Ilmselt vähem kui aastavanune tüdruk jääb tõenäoliselt ka lähiajal endiselt lastehaiglasse arstide valve alla. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles