Hed Kandi inglid vallutavad Privé

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Norman
Andy Norman Foto: Club Privé

Reedel, 19.detsembril, toimub klubis Privé aasta viimane Hed Kandi üritus, mille teemaks on seekord «Marc Andre Lingerie Show – Angels & Wings». Klubisse sissepääsu tagavad temaatilised, huvitavad ning omapärased kostüümid!



Peale südaööd vallutavad Privé lava kaunid inglid - VIP Modelsi modellid seksikas Marc Andre pesus.

Hed Kandi lennutab klubisse Privé plaate keerutama Hed Kandi ühe staažikama DJ – Andy Normani. Andy alustas Hed Kandi plaadifirma rajaja Mark Doyle’iga koostööd 1989. aaastal, samal ajajärgul, mil pandi alus ka Hed Kandile.

Viimased kuus aastat on Norman olnud osa Team Kandi’st, rännates mööda maailma parimaid ööklubisid, rõõmustada pidutsejaid igal kontinendil.

Ta iseloomustab enda stiili DJ-na nii: «Kui mängid naistele, siis on unustamatu pidu garanteeritud.»

Ka sel reedel on kaunid ja seksikad letitantsijad, kes igal täistunnil külalisi leti pealt jooke kallates rõõmustavad. Ürituse tõmbavad käima DJ’d Chris Mil ja JP.

Seekordse Hed Kandi dresscode on «Inglid ja tiivad!» Ootame teid klubisse kõige omapärasemate kostüümidega, sest mitte ainult inglitel pole tiivad, näiteks ka saatanal olid kunagi tiivad!

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles