Haiglate liit kutsub töötüli osapooled uuesti kokku

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiglate liidu esindajad, keskel liidu juht Urmas Sule.
Haiglate liidu esindajad, keskel liidu juht Urmas Sule. Foto: Toomas Huik

Eesti Haiglate Liit kutsub täna kella 16ks uuesti kokku töötüli osapooled, et kollektiivleppe läbirääkimistes kompromissini jõuda.

Kutse läbirääkimiste jätkamiseks on saadetud Eesti Arstide Liidu, Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu, Eesti Perarstide Seltsi, Eesti Kiirabi Liidu, haigekassa, sotsiaalministeeriumi ja riigikogu sotsiaalkomisjoni esindajatele.

«Pärast viimast laiema ringi kohtumist on toimunud mitmeid konsultatsioone ja tegelikult on kõik töötüli osapooled huvitatud võimalikult kiirest lahendusest ja kollektiivleppe sõlmimisest,» ütles Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimees Urmas Sule. «Loodame leida erinevaid osapooli rahuldava kompromissi, et töörahu taastada ning patsientide jaoks häiriv segadus lõpetada.»

Eesti Haiglate Liidu pakutud kollektiivleppe projekt põhineb haigekassa nõukogu antud volitustel ja sotsiaalministeeriumiga kooskõlastatud tingimustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles