Starmani klientidel võib kaduda TV 3

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 ähvardab, et nende kanal võib kaduda varsti Starmani klientidel.
TV3 ähvardab, et nende kanal võib kaduda varsti Starmani klientidel. Foto: Toomas Huik

TV3-l läbirääkimised kanali edastamise hinna osas mitme kaabellevioperaatoriga veel käivad ning TV3-e tegevjuhi Priit Leito sõnul on neil arutelud rappa jooksmas Starmaniga.

«Läbirääkimised on kulgenud raskelt ja ilmselt me ei jõua kokkuleppele Starmaniga, kellele me oleme teinud omad ettepanekud, aga vastutulekut pole veel näinud,» ütles Leito.

Starmani juhatuse liige Indrek Ild arvas Leito sõnumist kuuldes, et ehk on Leitol jõuluaegne stress ning rõhutas, et Starmanil on kõik õigused TV3 edastamiseks olemas.

«Me ei näe mingeid ummikuid ja ma olin ikka väga üllatunud, kui kuulsin, et ta oli teile midagi sellist öelnud,» ütles Ild.

Hinnaarutelude keerulisus on Leito sõnul asjade loomulik käik, kuid telekanalitel on tema arvates õigus saada tasu neilt, kes nende toodetud sisu näitamise eest inimeste käest raha küsivad.

«Siiamaani ei pidanud kaabellevioperaatorid meile tasu maksma, aga olukord on muutumas. Eks seda muutumise valulikkust need vaidlused näitavadki,» tõdes Leito.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles