Stockmann lühendab tasuta parkimisaega

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni parkimismaja.
Stockmanni parkimismaja. Foto: Toomas Huik/Postimees

Kui seni sai Stockmanni kaubamaja parkimismajas tasuta parkida kaks tundi, kui oli esitada ostu tõendav tšekk, siis alates veebruarist lüheneb tasuta parkimisaeg poole võrra.
 

Kõigile Stockmanni kaubamaja püsiklientidele sama päeva ostutšeki ja isikliku püsikliendikaardi esitamisel 1 tund parkimist tasuta. Kui seni said Stockmanni Master Cardi omanikud kaks tundi tasuta parkida ilma ostutšekki esitama, siis nüüd saavad nemad tund aega tasuta parkida ning peavad esitama ostutšeki.

«Iga ettevõte vaatab aeg-ajalt konkurentsitingimustes oma teenuste hinnad ja tingimused üle ning kohandab neid vastavalt turuoludele,» selgitas muudatusi Stockmanni kaubamaja töökeskkonna- ja turvalisuse juht Sergo Kohal. Ta lisas, et muudatustest hoolimata suudab pood pakkuda kesklinnas oma klientidele kõige soodsamaid tingimusi võrreldes samalaadsete teenusepakkujatega piirkonnas.

Info uue korra kohta on väljas Stockmanni kodulehel. Ostjate teavitamiseks kasutatakse kohalikke teavituskanaleid kaubamajas ja parkimismajas ning püsikliente informeeritakse püsikliendi infokirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles