Elioni teenuste kasutamine on endiselt häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Raigo Pajula

Elioni mitmete teenuste kasutamine on alates eile õhtul kella kuuest tehnilise rikke tõttu häiritud, ettevõte lubab probleemid lähiajal kõrvaldada.

Elion teatas Facebookis, et nuti-TV peaks korda saama kell kaheksa ja selle kasutamiseks on vaja digiboks uuesti käivitada. E-posti ja hot.ee teenused peaksid ettevõtte teatel taastuma kella üheksaks ning veebimajutus keskpäevaks. Terve päeva jooksul võib esineda probleeme rikke ajal saadetud e-kirjadega.

«Kahtlemata on tegu suure rikkega ja päeva jooksul edastame info selle kohta, kuidas kompenseerime klientidele tekitatud kahju ja põhjustatud ebameeldivused,» teatas ettevõte.

Firma meediasuhete juht Ingrid Piirsalu ütles õhtul Postimehele, et mitmete teenuste kasutamine on häiritud. Paljudel klientidel ei tööta nuti-TV lisateenused nagu kordusTV, salvestamine ja videolaenutus.

Lisaks võib probleeme olla hot.ee, ärikliendi e-posti ja veebimajutuse teenuste kasutamisel, ütles Piirsalu. Samuti pole võimalik ühendust saada Elioni rikketelefoniga 165 ning kättesaadav ei ole ka Elioni koduleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles