Ryanair annab võimaluse lennupiletite raha tagasi võita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanair
Ryanair Foto: Mihkel Maripuu

Ryanair mõtles välja uue viisi, kuidas oma reisijatelt rohkem raha kätte saada – nad alustasid mänguga, mis annab võimaluse reisijatel oma lennuraha tagasi võita.

Nimelt saab nüüd lennupiletite ostmise viimases etapis maksta firmale olenevalt oma lennu maksumusest lisaks 3,60, 4,80 või 6 eurot ja osaleda mängus «Mängi, et võita» («Play yo Win»), vahendas The Telegraph.

Need, kes teevad kastikesse linnukese, peavad vastama ühele üldteadmisi nõudvale küsimusele (nt geograafia, ajaloo, teaduse, meelelahutuse, spordi vms kohta). Kui nad vastavad küsimusele õigesti, siis osalevad loosimises, kus on võimalik kogu lennureisi hind tagasi võita.

Reeglites on kirjas, et võitjaid saab olema nädalas vähemalt kolm ning neid teavitatakse võidust lennu kinnitusleheküljel. Võitja kulud tagastatakse broneerimisest alates 10 nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles