Tallinna lennujaam: ärge süüdistage meie klienditeenindajaid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn airport
Tallinn airport Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Tallinna lennujaama  infotöötajad on viimastel päevadel saanud väga palju kriitilisi ja  vihaseid kõnesid inimestelt, kes nõuavad ettevõtte kodulehe kordategemist ning normaalset lennuaegade kuvamist.

«Tegelikult on need inimesed aga külastanud Baltic Toursi omanikfirma AS M&A kodulehte lennujaam.ee, mil pole Tallinna lennujaamaga mingit pistmist,» selgitas Tallinna lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe. Ta lisas, et kuigi lendajate segadussesattumine on ammu teada, pole M&A pole ka oma kodulehele lisanud märget, et lennujaam.ee ei ole seotud Tallinna lennujaamaga. «Enamgi, nad on oma veateate alla pannud lennujaama infotelefoni numbri,» väitis Linnamäe

 Tallinna lennujaama ametliku kodulehe aadress on  www.lennujaam24.ee.

Tallinna lennujaam on domeeni pärast käinud ka kohtus, kuid 2009. aastal ei peetud seda domeeni kaaperdamiseks. «Ütlesime juba toona, et kui keegi registreerib enda nimele teadlikult ja üheselt Tallinna lennujaamaga seostuva domeeni, sünnib sellest üksnes segadust ning varem või hiljem jäävad kaotajaks eksitatud kliendid. Täpselt see ongi tänaseks juhtunud, sest lennujaamaga mitteseotud ettevõte lennuaegu adekvaatselt kuvada ei suuda, aga eksitusse viidud klientide pahameele saavad enda kraesse meie infoneiud,» tõdes lennujaama pressiesindaja.

Tallinna lennujaam kasutab ka domeene tallinn-airport.ee ja airport.ee, kuid neid peamiselt ingliskeelses meediaruumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles