Politsei algatas «puuküürniku» väljatõstmise suhtes kriminaalmenetluse

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidlusalune maja Jälgimäel.
Vaidlusalune maja Jälgimäel. Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro kinnitas, et Relika Roostalu üürivaidluse käigus on algatatud kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mis käsitleb ebaseaduslikku väljatõstmist.

Menetluse käigus selgitatakse välja juhtunu täpsed asjaolud. Süüdimõistmisel karistatakse rahalise trahviga.

Varem on meedias leidnud kajastust väide, et telesaates «Pealtnägija» puuküürnikuks tituleeritud Relika Roostalu helistas pärast tema vara majaboksist väljakolimist politseisse ja teatas, et temalt varastati seif mitmekümne tuhande euroga. Pihelgad lubasid telesaates, et üürnik saab oma asjad tagasi esimese kõne peale ning kogu tema vara hoitakse hoolikalt.

Roostalu kinnitas, et ta ei pöördunud politseisse mitte varastatud seifi, vaid kõigi temalt omavoliliselt võetud asjade tõttu. «Ma ei tea, milline ajakirjanik selle on välja mõelnud. Mina ei ole politseis ka sellist asja väitnud. Jah, mul oli küll asjade hulgas ka seif, aga selle sisu pole ma kellelegi avalikustanud ja see ei ole argument omaette,» rääkis Roostalu.

Ta täpsustas: «Küsimus ei ole seifis, vaid kogu isiklikus varas, mille nad (Pihelgad – toim) omastasid. See, kuidas perekond Pihelgad käitusid, oli omavoli ja see on karistatav. See on kriminaalkuritegu.»

Tänaseks pole naine oma asju kätte saanud, kuid koostöös politseiga käivad osapoolte vahel läbirääkimised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles