Uued tooted: porgandi-ploomi smuuti ja salatijuustud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salatijuustud.
Salatijuustud. Foto: Maag Piimatööstus

Maag Piimatööstus tõi sellel kuul müügile salatijuustud, mis sobivad ka suupistete ja soolaste pirukate valmistamiseks. Põltsamaa Felix täiendas Pai smuutide sarja aga porgandi-ploomi smuutiga.

Salatijuustud on 330-grammises pakendis, milles on juustu olenevalt sordist 55-60 protsenti, rapsiõli 39 protsenti, musti ja rohelisi oliive 5,5 protsenti ning küüslauku 0,6 protsenti. 100 grammi toodet sisaldab keskmiselt 461 kcal.

Maag Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspooliku sõnul on uued salatijuustud pehme konsistentsiga ning vastavalt sordile on juustukuubikutele lisatud rohelisi ja musti oliive või küüslauku. Ta märkis, et maitseroheline ning lisandid annavad maitse ka juustule ning rapsiõlile.  «Kogu ämbrikeses oleva toote saab ära kasutada – salatisse sobivad nii rapsiõli kui ka lisandid,» rääkis Kallaspoolik.

Põltsamaal sai pudelitesse aga uus porgandi-ploomi smuuti.  Põltsamaa Felix teatab, et jook on tummise koostisega, mineraalainete ja vitamiinirikas ning sisaldab kahte tuntud aedvilja - porgandit ja ploomi. Ühes porgandi-ploomi smuutis on keskmiselt neli ploomi ja poolteist porgandit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles