Lastehaigla uus juhatuse esimees: olen meeskonna usku inimene

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Luts.
Katrin Luts. Foto: Erakogu

SA Tallinna lastehaigla nõukogu kinnitas tänasel koosolekul järgmiseks viieks aastaks haigla uueks juhatuse liikmeks juhataja ülesannetes senise pediaatriakliiniku juhi dr Katrin Lutsu.

«Revolutsiooni ei tule. Esmaseks ülesandeks on tagada tavapärase töö jätkamine vähemalt sellel tasemel, mida me siiani oleme teinud ja oma meeskond kokku panna. Ma olen meeskonna usku inimene,» rääkis Luts.

Lähim väljakutse on Lutsu sõnul Laste Vaimse Tervise Keskuse rajamine Tallinna lastehaigla juurde, millest on mitmeid aastaid räägitud, seda on planeeritud ja oodatud. «Selle vajalikkust tunneme tegelikult igapäevases tööelus, sest nende häirete osakaal meil paraku aina kasvab,» lisas ta.

Katrin Luts (sündinud 1962) on lõpetanud 1990. aastal TRÜ arstiteaduskonna pediaatriaosakonna. Pärast residentuuri, aastatel 1995–2009 töötas ta Tallinna lastehaigla pediaatriaosakonna arstina, täites vajadusel osakonnajuhataja ülesandeid.

Samal ajal kuulus dr Luts ka Eesti Lastearstide Seltsi juhatusse (2004–2007) ning oli Eesti Arstide Liidu usaldusisik Tallinna lastehaiglas (2001–2009). 2009. aastal sai temast pediaatriakliiniku juhataja. Dr Luts asub uuele ametikohale 1. aprillil 2013. Nõukogu tegi valiku kolme kandidaadi seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles