Kuivastu-Virtsu liinil tuleb nädalavahetus hõreda graafikuga

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa parvlaev.
Muhumaa parvlaev. Foto: Raigo Pajula

Kahel eeloleval nädalavahetusel on Kuivastu-Virtsu liinil parvlaevagraafik tavapärasest hõredam, kuna liinil sõidab korraga ainult üks laev ning parvlaevad Muhumaa ja Saaremaa on korralisel dokihooldusel.

«Tavapäraselt on varakevadisel nädalavahetusel reedeti Virtsust 16.25 kuni 19.55 ja Kuivastust 12.00 kuni 18.10 35-minutiline kahe laeva graafik, mis on seni taganud sujuva teenuse ka tippaegadel. Kahel eeloleval nädalavahetusel reedeti ja pühapäeviti teise laeva väljumisi ei toimu ning reisid Kuivastu-Virtsu liinil toimuvad ühe tunni ja 10-minutiliste vahedega. Hõredama graafiku tõttu võib tekkida olukord, kus osad sõidukid jäävad soovitud reisist maha,» sõnas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Väinamere Liinid soovitab tungivalt reisijatel osta kaheks järgmiseks nädalavahetuseks valmis e-piletid ning planeerida sõiduaeg ette, et aidata kaasa sujuvamale liiklusele, vältida ooteaega ja kassajärjekordi sadamates. «Palume reisijatel arvestada, et graafik on hõredam ja üldjärjekorda tulevatel sõidukitel võib tekkida harjumuspärasest pikem ooteaeg. E-pileteid nädalavahetuseks saab praegu osta igale reisile ning mobiilikontrolliga e-pilet on mugavaim ja kiireim viis sadama läbimiseks,» ütles Hiiuväin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles