Ettevõtjad jagavad tehnikatudengitele stipendiume

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksupettuse tõttu jäi riigieelarvesse laekumata tulumaksu üle 14 miljoni krooni.
Maksupettuse tõttu jäi riigieelarvesse laekumata tulumaksu üle 14 miljoni krooni. Foto: Aivar Aotäht

Homme annab Tallinna Tehnikaülikooli arengufond ettevõtjate toe kätte 2009. aasta kevadised stipendiumid kokku 575 000 krooni ulatuses.


Toetuste eesmärgiks on aidata kaasa üliõpilaste õpimotivatsioonile ja akadeemilise personali järelkasvule Tallinna Tehnikaülikoolis.

Käimasoleval õppeaastal on TTÜ arengufond toetanud tehnikaülikooli tudengeid enam kui 2,4 miljoni krooniga. Alates 1999. aastast on väljastatud 524 stipendiumi kokku 12 miljoni krooni ulatuses.

TTÜ arengufondi 2009. aasta kevadisi stipendiume rahastavad sihtsuunitlusega sõlmitud lepingute kaudu: Tiina Mõis eraisikuna, Jaanus Otsa eraisikuna, BLRT Grupp, Built Ehitus, Eesti Energia, Eesti Mäeselts, Eesti Mäetööstuse Ettevõtete Liit, Eesti Põlevkivi, Kadaka Varahalduse, Kiviõli Keemiatööstus, Nitrofert, Silbeti Plokk, Skype Technologies, Tallinna Tehnikaülikool, Viru Keemia Grupp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles