A&G sulgeb pooled kauplused

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A&G outlet.
A&G outlet. Foto: Toomas Tatar

A&G Kaubanduse AS on käesoleval aastal sulgenud neli A&G rõivakauplust ning plaanib sulgeda veel kaks. Tulevikus jätkab ettevõtte vaid kolme outlet-poega.

A&G Kaubanduse tegevjuhi Anu Mahlapuu sõnul pole alust kuulujuttudel nagu läheksid A&G kauplused pankrotti. «Tegeleme ettevõtte ümberkorraldamisega, et ajaga kaasas käia ja ettevõte kasumlikuks muuta,» lausus Mahlapuu. Ta selgitas, et nad on sulgemas või ümber ehitamas A&G Kaubamärgi all olevaid kauplusi, et keskenduda frantsiisilepingute alusel tegutsevate  kaupluste nagu Vero Moda, Jack & Jones, Vila ning Esprit kaupluste opereerimisele. 

«Tulevikus jätkame kolme A&G outlet-kauplusega Tallinnas Meloni ja Norde keskuses ning Tartus Eedenis, kus müüme suletavate A&G kaubamärgi all tegutsevate poodide kaubajääke,» lausus Mahlapuu.

Käesoleval aastal on A&G oma kauplused sulgenud Kuressaares, Valgas, Võrus ja Tallinnas Lasnamäe Centrumis. Mahlapuu tunnistas, et maakohtades ongi keeruline ning raske otsus sai paljuski langetatud ka majanduslikel kaalutlustel. Tänavu suletakse kaks kauplust veel Viljandis ja Jõhvis.

Seega jääb veel alles kolm A&G tavakauplust Järve ja Ülemiste keskustes ning Rakveres, lisaks nendele kolm outlet-poodi.

«Oleme jätkuvalt tegutsev ettevõte ning plaanime uute võimaluste avanemisel laienemist,» sõnas Mahlapuu. Ta lisas, et nende eesmärgiks on tarbijatele senisest paremat teenust pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles