Hot.ee kasutajad peavad juba kustutatud kirju uuesti kustutama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elion.
Elion. Foto: Raigo Pajula

Mitmed kliendid on Elioni hot.ee lehel märganud teadet, et nende hiljuti kustutatud e-kirjad on taas postkasti ilmunud. Teade on seotud eelmisel nädalal avastatud tarkvarahäirega ning kõik kustutatud kirjad tuleb uuesti kustutada.

Elioni avalike suhete juhi Annelis Rumi sõnul oli kustutatud kirjade taas postkasti ilmumine seotud ühe serveri tarkvaraveaga, kus osasid hot.ee-ga seotud andmeid hoitakse. «Tegemist oli hot.ee tarkvarahäirega, mis ilmnes 14. juuni hommikul ning leidis lahenduse 15. juuni öösel, mil kõik samal päeval sissetulemata jäänud kirjad lõpuks postkastidesse kohale jõudsid. Antud häire lahenemisega kaasnes see, et nähtavale ilmusid ka kustutatud kirjad,» selgitas Rum.

Rumi sõnul ei saa Elion selle tõrkega seoses kliente aidata ning taas postkasti ilmunud kustutatud kirjad tuleb käsitsi uuesti kustutada.

Elion palub vabandust kõikidelt, keda kõne all olev häire puudutas ning teeb kõik endast oleneva, et sarnaseid häireid tulevikus vältida. Täiendav informatsioon on leitav Elioni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles