Selver müüs salatit koos nälkjaga

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie ostis Rakvere Selverist salati, milles elutses tigu.
Kaie ostis Rakvere Selverist salati, milles elutses tigu. Foto: Lugeja foto

Rakveres elav Kaie ostis möödunud nädalal Krooni Selverist krevetisalati, millega oli kaasa huvitav lisand – väike nälkjas.

«Kindlasti tasub iga kord poest selliseid tooteid ostes ka pilk peale visata enne ostukorvi panekut, mitte nii nagu mina, õnneks on need läbipaistvas karbis,» rääkis Kaie, kelle sõnul käitusid töötajad igati mõistlikult ja kenasti ning probleem sai kiiresti lahendatud.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu sõnas, et retseptis tigu kindlasti ette nähtud ei ole. «Tõenäoliselt maitseb teole samuti Sagro hiina kapsas ja sealt ta salatisse jõudis. Hoolimata sellest, et kapsas enne salatisse jõudmist puhtaks pestakse ja üle kontrollitakse, on sellel loomakesel õnnestunud siiski läbi lipsata,» ütles Vilu, kes vabandas Selveri nimel kliendi ees ning tänas teda tähelepaneku eest. Ta lisas, et Selver otsustas vahetada mõneks ajaks hiina kapsa tarnijat, et tagada ühtlasem kvaliteet.

«On selge, et tootes ei tohiks olla ühtki sellist lisandit, mida retseptis pole märgitud. Siiski on olnud üksikuid juhtumeid, kus klient on leidnud kartulisalatist makaroni või riisisalatist rosina,» ütles Vilu ning toonitas, et palub alati sellistest juhtumitest Selverile teada anda, et oleks võimalik üles leida kitsaskohad ning edaspidi apsakaid vältida.

Kaie sai küll probleemi lihtsalt lahendatud, kuid ta toonitas, et ostjal tuleks siiski hoolikas olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles