Selveri kollane soodushind kattus taas tavapakkumise sildiga

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliendi foto, kus toote tavahind ja soodushind kattuvad.
Kliendi foto, kus toote tavahind ja soodushind kattuvad. Foto: Selveri Facebooki profiil

Jaekaupluse Selveri Facebooki profiilil jagas klient fotot sellest, kuidas maiustuste riiulil kattusid toote soodushind ja tavahind. Ettevõte palub segaduse pärast vabandust.

«Hea hind Järve Selveris!» teatas klient Facebooki profiilil ja jätkas: «Olen ennegi täheldanud, et kollase sildi all peitub sama hind. Täielik kliendi petmine. Nii et ära ole kergeusklik, ei maksa usaldada silte.»

Juuresolevalt fotolt on näha riiulil lebavad Kalevi šokolaadid Linda ja Kalevipoeg, mis maksavad nii tavahinna kui ka kollase sildi järgi 1,15 eurot.

Selver selgitab, et antud šokolaadid maksid kaupluses perioodil 02.07–01.10 hea hinna kampaanias 1,15 eurot. Enne 2. juulit oli toodete hind 1,32 eurot.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu sõnas, et kõik hea hinnaga tooted on nende kauplustes kollase hinnasildiga. Arusaamatuse põhjustas aga töötaja eksimus. «Konkreetsel puhul on kogemata välja prinditud esmalt ka valgel põhjal hinnasilt. Vabandame segaduse pärast!» lisas ta.

Varem põhjustas seesugune siltide kattuvus Selveris segadust juunikuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles