Loeb võib liituda Toro Rosso F1 tiimiga

, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: WENN.com

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb võib järgmisel hooajal Toro Rosso vormel-1 meeskonnas Sebastien Bourdais' välja vahetada.

35-aastane Loeb, kes praegu sõidab Citroeni meeskonnas ning hoiab MM-sarja arvestuses teist kohta, ütles Prantsusmaa spordilehele L'Equipe, et kasutaks hea meelega võimalust ka teistes autospordisarjades kaasa teha.

Üks Toro Rosso sõitjakoht võib vabaneda juba sel pühapäeval Saksamaa GP järel, sest kuluaarides räägitakse prantslase Sebastien Bourdais' vallandamisest.

Minevikus ka Red Bulli vormel-1 sarja sõiduvahendit testinud Loebi sõnul võtaks ta hea meelega vormel-1 tiimi pakkumise vastu. 

«Ma olen sellest võimalusest kuulnud. Kui Toro Rossol oleks sõitjat vaja, siis aitaksin nad hea meelega hädast välja. Seni pole aga midagi veel tehtud. Nii et ärge unistage, et ma Ungari GP'l juba stardis olen,» sõnas Loeb. «Nii kaua kui ralli MM-sarja ja F1 etappide ajad ei kattu, on kõik võimalik. Kui Toro Rossos on koht vaba, siis ma olen vaba.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles