Vändra jahimehed kinkisid varjupaigale kuudi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerakuute on kodutute loomade varjupaigale kingitud varemgi, näiteks mullu detsembris tegid seda Pärnu Hansagümnaasiumi ja Vanalinna põhikooli õpilased.
Koerakuute on kodutute loomade varjupaigale kingitud varemgi, näiteks mullu detsembris tegid seda Pärnu Hansagümnaasiumi ja Vanalinna põhikooli õpilased. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu jahimeeste liidu Vändra jahisektsioon kinkis Vändra päevadel Pärnu kodutute loomade varjupaigale jahimeeste endi valmistatud suure rõõmsavärvilise ja soojustatud koerakuudi.


Kingituse andis üle jahisektsiooni esimees Jüri Müür.



Varjupaiga esindaja Birjo Piiroja tänusõnadest ilmnes, et kingitus on varjupaigale äärmiselt vajalik ja tegu on heas mõttes kõige edevama kuudiga, mis varjupaigal olnud.



Vändra päevade raames toimunud piirkonna koerte kokkutulekule tuli kohale üle kolmekümne koeraomaniku koos oma lemmikuga, igaüks võis kohalolijatele oma lemmikut tutvustada ja selgitada, miks ta on endale valinud just sellise sõbra.



Kohalik loomaarst Leena Gerz jagas koeraomanikele head nõu nii koera toitmise, võimalike haiguste kui kiibistamisega seotud küsimustes.



Piiroja andis omakorda põhjaliku ülevaate varjupaiga tööga saadud kogemustest.



Eriti huvipakkuvaks osutus varjupaiga esindajate pakutud etteaste koerte spordialana tuntud agility’s, kus olid tegevad varjupaigast pärit koeradki.



Pärnu loomade varjupaiga eesmärk on aidata kaotsi läinud loomad koju tagasi, leida hüljatud loomadele uued kodud ja teha teavitustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles