Ferguson ootab Rooney'lt enamat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna juhendaja Alex Ferguson teatas, et Wayne Rooney peab veel enda kallal tööd tegema, et jõuda samale tasemele mängijatega nagu Kaka, Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

«Wayne võib peagi vabalt jõuda samale tasemele praeguse aja maailma parimatega,» sõnas Ferguson ESPN vahendusel enne kolmapäevast Meistrite Liiga mängu Wolfsburgiga, vahendab soccernet.ee.

«Muidugi on küllaltki märkimisväärne lüüa oma Meistrite Liiga debüütmängus kolm väravat,» meenutas Ferguson Rooney 2004. aasta mängu Fenerbahcega. «Me värbasime ta enda ridadesse, kui ta oli alles teismeline ning oleme tema meeletus potentsiaalis ja arenguvõimes alati kindlad olnud.»

«Tal on meeletu nälg võita iga mäng - see on üks tema parimaid omadusi. Selline asi ei kao kunagi. Ta satub küll tihti kriitika alla, kuid hoolimata sellest on ta näol tegu fantastilise mängijaga,» jätkas peatreener. «Arvan siiski, et maailma parimaks konkureerimisel peab ta veel enda kallal tööd tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles