Pärnu linnavolikogu keskfraktsiooni esimeheks valiti Viisitamm

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastse Pärnu linnavolikou Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Mart Viisitamm.
Vastse Pärnu linnavolikou Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus

Eile moodustasid Keskerakonna nimekirjas kandideerinud ja nüüdseks Pärnu linnavolikogusse valitud volinikud volikogu fraktsiooni, mille esimeheks valiti Mart Viisitamm.


Keskerakonna fraktsiooni kuulub kaheksa liiget: Mart Viisitamm, Svetlana Tšipurina, Hillar Talvik, Andrei Yllö, Ranno Künnap, Jaanus Ots, Margus Tammekivi ja Garri Suuk. Eilsel koosolekul kinnitasid nad fraktsiooni kodukorra ning valisid omale juhatuse, mis koosneb esimehest ja kahest aseesimehest.



Keskerakonna fraktsiooni esimeheks valiti Mart Viisitamm, aseesimeesteks Garri Suuk ja Andrei Yllö.



Värske fraktsiooni esimees Mart Viisitamm lubas Pärnule konstruktiivset opositsiooni. "Kuigi


oleme opositsioonipingil, toetame koalitsiooni häid ideid ja katsume oma ettepanekutega mõjutada neid otsustusi, kus vajakajäämisi näeme," ütles Viisitamm.



Et lubatut ellu viia, moodustati fraktsiooni töörühmad majanduse, planeerimise ning kultuuri-, hariduse ja sotsiaalvaldkonna küsimuste arutamiseks.



"Erinevalt eelmise koosseisu opositsionääridest, kes ainult kritiseerisid ettepanekuid tegemata, leiavad Keskerakonda esindavad volinikud, et oluline on eelnõud enne istungit ja komisjone korralikult läbi töötada, mis annab võimaluse viljelda mitte ainult kriitikat, vaid leida rasketes küsimustes alternatiivseid ja paremaid lahendusi," lisas Viisitamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles