Kõige külmem öö oli Jõhvis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumehelves
Lumehelves Foto: AFP / Scanpix

Kõige külmem oli täna öösel Jõhvis, kus Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) andmetel mõõdeti -16,1 kraadi.

Kõige vähem külmakraade oli saartel - Sõrves mõõdeti öiseks miinimumtemperatuuriks vaid -2,9 kraadi, Ruhnus -5,1. Kui üldiselt saartel ulatusidki külmakraadid 5-9-ni, siis Mandri-Eestis oli igal pool üle 10 külmakraadi.

Näiteks Tallinnas mõõdeti öö kõige külmemal hetkel -13,3 kraadi, Tartus -14,5, Võrus -14,7, Pärnus -12 ning Jõgeval -14,8 kraadi.

Lund sadas ilmajaama andmetel kõige enam Eesti põhja- ja läänerannikul - Harjumaal mõõdeti täna hommikul lumekatte paksuseks 4-7 sentimeetrit. Läänemaal on maha sadanud 5-6 sentimeetri paksune lumekiht.

Mujal Eestis on lund sadanud vähem, kuid kerge lumekirme peaks maad katma siiski kogu Eestis, ütles EMHI ilmaprognooside osakonna juhataja Merike Merilain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles