Lukas ootab õppekavade heakskiitu neljapäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Lukas valitsuse istungile minemas.
Tõnis Lukas valitsuse istungile minemas. Foto: Mihkel Maripuu

Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas viib põhikooli ja gümnaasiumi uued õppekavad valitsusse neljapäeval ning loodab, et need kiidetakse ka heaks.

Kuigi riigikogu kultuurikomisjoni esimees, opositsiooniliste sotsiaaldemokraatide ridadesse kuuluv Peeter Kreitzberg soovib ülejärgmisel nädalal õppekavade üle parlamendis avaliku arutelu korraldada ning ootab ka ministri osavõttu, kinnitas Lukas Postimees.ee’le, et arvestades ministeeriumide vaheliselt kooskõlastusringilt tulnud nõusolekuid ning vaid üksikuid ja lahendatavaid küsimusi, peaks valitsus nii põhikooli kui gümnaasiumi õppekavad sel neljapäeval heaks kiitma.

«Olen alati olnud seisukohal, et õppekava põhiküsimusi peaks arutama riigikogu ja olen ministrina selle nimel ka pingutanud. Terve eelmise aasta jooksul on õppekavad riigikogus arutlusel olnud, kaasa arvatud kahel korral suures saalis ning kõik on saanud selles arutelus osaleda,» kinnitas Lukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles