Tapa käsipallurid alustasid kolmandat ringi kaotusega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Arvet Mägi

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmanda ringi avavooru kohtumises mängisid Kiili spordihallis Chocolate Boys ja SK Tapa.


Kaks eelnevat mängu olid šokolaadipoisid võitnud 40:30 ja 34:27 ning seegi kord ei tulnud tapalastele võidulisa. Kohtumises jäi peale Chocolate Boys tulemusega 32:27 (13:12).

Tapalaste treener Elmu Koppelmann enne kohtumist võitu ei lootnudki. Tema sõnul on meeskonna ülesandeks säilitada tabelis kuues koht ning võita tabeli alumises osas olevaid vastaseid.

Tapa meeskonna parimad väravakütid olid selles mängus Kaspar Lees ja Rait Ageni 5 väravaga. Aleksander Oganezovi panus oli 4 väravat, Siim Selli, Siim Valdlo ja Priidik Nepsi saagiks jäi 3 väravat, 2 väravat lisas Siimo Tänavots ning korra sahistasid vastaste väravavõrku Mihkel Koppelmann ja Kaimar Lees.

Enne seda kohtumist oli Kaspar Lees väravaküttide edetabelis 63 tabamusega kümnendal kohal. Meistrivõistluste parimal viskajal Marko Slastinovskil (Aruküla/HC Kehra) oli kirjas 115 väravat.

Tabeliseis

1. Põlva Serviti 22 punkti 
   (12 mängust)
2. Chocolate Boys 20 (13)
3. HC Kehra 18 (12)
4. Aruküla 10 (12)
5. Viljandi HC 10 (12)
6. SK Tapa 4 (13)
7. Tallinna KPK 2 (12)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles