Kairit Pihlak: Isetehtud lumelinn

Kairit Pihlak
, Rakvere abilinnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lumelinna ehitus.
Rakvere lumelinna ehitus. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere lumelinna ehitamine lükkus küll külma tõttu plaanitust nädala võrra edasi, kuid kujunes sellegipoolest väga meeleolukaks ühistegevuseks.


Meeskondi ergutasid loomadeks maskeerunud linnavalitsuse ametnikud ning kosutust said osalejad soojast supist ja teest. Tänutäheks kaa­salöömise eest said osalejad mitmesuguseid kingitusi kohalikelt ettevõtetelt.



Ürituse eesmärgiks oligi eel­kõige isetegemise, kooste­ge­mise ja loomise rõõm. Kõik asjaosalised - ehitajad, toe­tajad ja korraldajad - panustasid ühisesse ettevõtmisesse vabatahtlikult.



Suured ja väikesed veetsid mõnusalt koos ühe pärastlõuna ning lin­na keskväljak oli lusti ja töö­kaid käsi täis. Kunst ja pro­fessionaalsus pole sellise vah­va koosolemise puhul mõõ­­detavad.



Rõõm on tunda, et meie linnas jätkub ka keerulisemal ajal head tahet ja meeldivat koostööd. Suur aitäh ehi­tajatele Rak­vere reaalgüm­naasiumi 7T, 11M, 12T, 6R ja 6T klassist, Rakvere gümnaasiumi võistkonnast ja 9B klassist, Rakvere kirikutest, Rakvere eragümnaasiumi Se­ga­konnast, Rakvere teatrist, Rakvere Lille koolist ja võistkonnast Oravad.



Tänan ettevõtteid ja orga­nisatsioone, kes ikka leiavad võimalusi ühiseid üritusi toetada. Seekord aitasid päeva õnnestumisele kaasa Lääne-Vi­rumaa päästeosakond, Bo­no, AS Pihlaka, Virumaa Suur­köök, SA Virumaa Muuseumid, Rakvere teater, Ingli­se pubi, Rakvere Tarvas, Jeld-Wen, esteetika- ja tantsukool, Aqva Hotel & SPA.



Nagu keskväljakul näha on, käivad lapsed väga hea meelega skulptuuride peal ronimas ja liugu laskmas. Räägitakse, et eriti lahe pidavat olema kala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles