Anna-Maria Galojani sünnipäev möödus trellide taga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan tähistas oma sünnipäeva Vabariigi aastapäeval Patarei vanglas. Pataerei direktor Andrus Villem, vasakul Raivo Raidam, paremal Ülo Külm ja Eero Salmann.
Anna-Maria Galojan tähistas oma sünnipäeva Vabariigi aastapäeval Patarei vanglas. Pataerei direktor Andrus Villem, vasakul Raivo Raidam, paremal Ülo Külm ja Eero Salmann. Foto: Aivar Pärtel
Ligi miljoni krooni Eesti Euroopa Liikumise raha raiskamises kahtlustatav Anna-Maria Galojan tähistas seekord oma sünnipäeva vabariigi aastapäeva eelõhtul Patarei vanglas.

«Minu idee sellisel moel oma sünnipäeva tähistada seondub vabaduse väärtuse parema mõistmisega. Seni kuni inimese hing on vaba, võib ta tähistada nii riigi iseseisvuspüha kui ka oma sünnipäeva vanglas, kui tahab,» selgitab Galojan ekstravagantse sünnipäevapeo tagamaid.

Galojan lisab, et varasematel aastatel on ta näiteks korraldanud peo, kus söökidest on õhtu naelaks olnud päris ehtne krokodill.

Järgmisel aasta sünnipäeva planeerib kaunitar korraldada võib-olla mõne kauni veekogu ääres. Tõenäoliselt  mõnel soojal ja eksootilisel maal. 

Pidulikul õhtusöögil Patarei vanglas viibisid teiste seas vangla direktor Andrus Villem isiklikult, ärimees Raivo Raidam, «Gold and Silver» omanik Külli Volmer, Linda Ümera Pöffi korraldustiimist, Eestis resideeruv briti kirjanik Michael Wynne-Parker, Klarika Virit VKG Grupist, ajakirjanikud Jaanus Hämarsoo ja Sirje Rattus, jpt. 

Õhtu motoks oli - «Mis ei tapa, teeb tugevamaks!»

Vaata pildigaleriid meeleolukast sünnipäevapeost! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles