Täna selgub Tallinna lumemurdja konkursi võitja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumemurdja konkursi võitja saab auhinnaks Reti Saksa skulptuuri.
Lumemurdja konkursi võitja saab auhinnaks Reti Saksa skulptuuri. Foto: Raepress

Täna autasustatakse Salme Kultuurikeskuses Tallinna tublimaid majahoidjaid ja antakse Tallinna Lumemurdja konkursi võitjale üle pronksskulptuur.


Lumemurdaja konkursi korraldustoimkonna esimehe, abilinnapea Deniss Boroditši sõnul saab konkursi võitja auhinnaks pronksskulptuuri, mille valmistas skulptor Reti Saks.

«Lisaks Lumemurdja tiitlile antakse kolm eripreemiat ja kõik konkursile esitatud majahoidjad saavad Tallinna linnavalitsuse tänukirja,» ütles Boroditš Raepressi vahendusel.

Linnavalitsus kuulutas 17. veebruaril välja konkursi «Tallinna linna lumemurdja», mille eesmärgiks oli välja selgitada ja tunnustada linnas tegutsevate ühistute eeskujulikke majahoidjaid. Lumemurdja tiitlile esitati 193 ettepanekut, millest 20 osutusid korduvateks. See tähendab, et mõnda tublit majahoidjat esitati mitu korda. Konkursi tingimustele vastavateks tunnistati 117 esitatud kandidaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles