Maailmameistritest vehklemispiigad saavad preemia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu (vasakult), Nelli Paju ja varuvõistleja Anu Hark võitsid juunioride MMil kuldmedali. Pildilt puudub tiimi neljas liige Julia Beljajeva, kes oli haigestunud.
Erika Kirpu (vasakult), Nelli Paju ja varuvõistleja Anu Hark võitsid juunioride MMil kuldmedali. Pildilt puudub tiimi neljas liige Julia Beljajeva, kes oli haigestunud. Foto: Liis Treimann

Kultuuriminister Laine Jänes teeb ettepaneku premeerida aprilli alguses Bakuus juunioride maailmameistriteks tulnud Eesti vehklemisnaiskonna liikmeid ja treenereid kokku 225 000 krooniga.

Epee naiskonnavõistluses kuldmedali võitnud võistkonna koosseisu kuulusid Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Nelli Paju ja Anu Hark. Mitmed võistkonnaliikmed on juba varasemalt saanud rahvusvahelise tunnustuse osaliseks seoses medalivõitudega Euroopa kadettide ja juunioride meistrivõistlustelt nii individuaal- kui ka võistkonnavõistluses.



Kultuuriministri ettepanek on eraldada Vabariigi Valitsuse reservist naiskonna ja treenerite premeerimiseks kokku 225 000 krooni, mis jaguneks nelja sportlase ja nelja treeneri vahel järgnevalt: Julia Beljajeva 42 000 krooni, Erika Kirpu 42 000 krooni, Nelli Paju 42 000 krooni ja Anu Hark 24 000 krooni ning treenerid Viktor Kirpu 25 000 krooni, Helen Priinits 20 000 krooni, Natalja Kotova 20 000 krooni ja Tiit Räni 10 000 krooni.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles