Jamaical tuhalõksus ootavaid reisijaid sunnitakse tagasilennu eest maksma

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Jamaica saarel vulkaanituha ja suletud õhuruumi tõttu kojulendu ootavad inimesed seisavad silmitsi probleemiga: tasuta tagasisõite ei ole ja lennupiletite eest küsitakse 800 eurot ehk üle 12 000 krooni.


Abikaasa ja kahe väikese lapsega Jamaical viibiv Eestist pärit Kristina Krassavina rääkis Õhtulehele, et eelmisel reedel öeldi neile lennujaamas, et nad saavad koju sel reedel; täna teatas aga lennukorraldaja L'TUR, et kõik lennud on täis ja minema saab alles järgmisel reedel.

Naise sõnul maksab öö puhkekeskuses 300 dollarit, mida pere ei saa endale lõputult lihtsalt lubada.

Kojusaamiseks pakutakse Krassavinale ja ta perele võimalust 800-eurosed piletid osta, kuigi tuhakriisi alguses rääkis korraldaja tasuta tagasilennust.

Krassavina pere on üks paljudest, kes peab lennujaamas tagasilendu ootama - kaks hollandlasest puhkajat, kes samuti L'TURiga reisisid, on püüdnud korraldajaga edutult ühendust võtta, samuti ei tõstnud hoolimata korduvast helistamisest toru lende opereeriv Air Berlin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles