Piltuudis: vandaalid sodisid täis Elroni uue rongi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong, mis mullu oktoobris täis soditi.
Elroni rong, mis mullu oktoobris täis soditi. Foto: Elron

Möödunud öösel soditi Aegviidu jaamas täis Elroni uue rongi vagun. See on juba teine juhtum, kus lõppjaamas ööbivat uut rongi soditakse.

«Oleme selle juhtumi puhul tegemas avaldust politseisse. Loodame, et teo toime pannud noormehed tabatakse,» ütles Elroni esindaja Norbert Kaareste Postimehele.

Ta rääkis, et rongijuhid märkasid hommikul Balti jaamas ka ühte noormeest, kes oli spetsiaalselt kohale tulnud, et seda kätetööd pildistada, ent kahjuks ei jõutud temast pilti teha.

«Antud juhtumid teevad meid kurvaks, sest iga grafiti eemaldus kahjustab rongi värvikihti, mistõttu lüheneb selle eluiga. Rääkimata tõsiasjast, et grafiti eemaldus kulutab asjatult meie kui riigi poolt doteeritava ettevõtte vahendeid,» nentis Kaareste. «Kogeme igapäevaselt reisijate tänulikkust riigi ees, et Eestis on uued rongid, kuid jätkuvalt leidub isikuid, kes soovivad kõik hea siin Maarjamaal ära rüvetada.»

Kaareste hinnangul läheb grafiti eemaldamine rongilt maksma umbes tuhat eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles