Täistunniekspressis kaotati 50-protsendised püsisoodustused

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi täistunniekspress.
Lux Expressi täistunniekspress. Foto: Erakogu

Eesti-siseseid Täistunniekspressi bussiliine Sebe asemel opereerima asunud Lux Express kaotas noortele alla 26-aastastele mõeldud 50-protsendise püsisoodustuse, ka eakad ei saa valitud päevadel enam poole hinnaga piletit.

Kui seni oli laupäeviti noortele alla 26-aastastele Täistunniekspressi bussis soodustus 50 protsenti ja teistel päevadel 10 protsenti, siis nüüdsest on noortele vanusepõhine soodustus iga päev 10 protsenti. Noorte Ekspressis kehtib 50-protsendine soodustus jätkuvalt.

Muutus ka eakate soodustus. Kui seni said eakad teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval püsisoodustusena sõita Täistunniekspressis 50 protsenti odavamalt ning teistel päevadel 10 protsenti, siis nüüd saavad eakad sõita kõikidel päevadel 40-protsendise soodustusega. «See on senisest selgelt atraktiivsem soodustus,» kommenteeris Saarpuu.

Kuni 16-aastastele (k.a) lisandus 40-protsendine lastesoodustus kõikidel väljumistel. Seni kehtis kooliealistele lastele noortesoodustus 10 protsenti.

«Lisaks pakume kõikidele klientidele võimalust liituda meie uue püsikliendiprogrammiga, kus liitunud inimesed saavad koheselt 25 protsenti soodustust. Seda pakume ka noortele esimese eelistusena. Usun, et võimalus saada nüüdsest kõikidel päevadel 25 protsenti soodustust on atraktiivsem kui senine skeem, kus ühel päeval kehtis 50 protsenti soodustus ja teistel päevadel 10 protsenti,» märkis Saarpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles