Fotod ja video: üürnik korraldas korteris tõelise kaose

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel üle tüki aja oma korterisse pääsenud omanik sai šoki, kui tema ees avanes pilt segipööratud lehkavast eluruumist.

40ndates korteriomaniku Andrise sõnul üüris ta oma korteri kaks aastat tagasi välja noorele naisele, kes oli perekonna tuttav ja keda ta usaldas. Üürnik, kolme lapse ema, pidi korterivõtmed omanikule üle andma 8. oktoobril.

Omaniku sõnul sai ta esialgu üürnikuga ühendust, kuid mõne aja pärast hakkas naine telefonikõnesid eirama. Möödunud nädalavahetusel sai omanikul mõõt täis ja ta tellis korterisse sissepääsemiseks lukuabi.

«See oli õudne! Kärbsepilv lendas vastu. Kui lukuabi ukse lahti tegi, küsis ta, kas keegi on ära surnud. Pildid on pildid, aga see lõhn, mis korteris oli... Kaks aastat tagasi tegin just remonti,» rääkis Andris. «Ma ei saa aru, kuidas saab keegi nii räpane olla.»

Foto: Erakogu. Korteriomanikule avanenud vaatepilt.

Andris sõnas, et ta ei ole üürnikku siiamaani telefoni teel kätte saanud, kuid ta on kuulnud, et naine pidi nüüd teises linnas kellegi teise korterit välja üürima. «Eesti on väike, küll ma temaga kontakti saan,» nentis Andris.

«Tuttavad aitavad praegu mul korterit korda teha. Eks ma sain hea õppetunni, et ei tasu kedagi usaldada,» lisas Andris. Kuna ta ise interneti kasutaja ei ole, palus ta oma heal tuttaval hoiatamise eesmärgil korteri pildid ka Facebooki panna.

Lisaks on üürnikul, kellega oli sõlmitud üürileping, võlgnevus kommunaalkulude eest umbes 1000 eurot. Tarbija24 pole üürnikuga ühendust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles