Kõikidesse diiselrongidesse tuleb n-ö äriklass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast saab kõikides diiselrongides sõita äriklassis.
Uuest aastast saab kõikides diiselrongides sõita äriklassis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Alates 1. jaanuarist on I klassi ala lisaks Tartu ja Viljandi liinirongidele nüüdsest ka Pärnu, Türi, Rapla, Koidula, Valga, Narva ja Jõgeva liinirongides. Sõit seal on kallim ja soodustused ei kehti.

I klassi ala on alati rongi Tallinna-poolseimas otsas ja ala tunneb väljast ära suure kollase triibu järgi, mis asub rongi akende kohal, teatas Elron.

Selles rongiosas on reisijale tagatud laiem iste ning rohkem ruumi istme ümber. Samuti on istme seljatugi allalastav ning polsterdus täiendava mugavusklassiga. Lisaks on iga istme juures isiklik arvutilaud ja vooluvõtukoht.

«I klassi ala on vaipkattega ning tumendatud toonides, pakkudes nii reisijale veelgi vaiksemat ja hubasemat sõidukeskkonda,» seisab teates.

Kuna selle  ala istekohad on ainsana rongis nummerdatud, siis on võimalik eelmüügist osta ainult I klassi istekohapõhine pilet. N-ö äriklassi pilet on 30% kallim tavaklassi piletist ja seal ei kehti  sõidusoodustused.

Tallinna-Tartu ekspressliini I klassis pilet  maksab rongist ostes  12.90.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles