Miks petavad mehed imekauneid naisi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Cole
Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Viimastel aegadel on ilmselgeks saanud, et ilu pole vaktsiin mehe truudusetuse vastu.

Sandra Bullock, Halle Berry, Jessica Simpson, Cheryl Cole ja paljud teised - nad kõik on tunda saanud, mis tähendab, kui mees üle aisa lööb, vahendab Yahoo! Shine. Miks ei piisa mehele imekaunist ja edukast naisest?

«Kaunid naised on saagiks meestele, kes kasutavad nende ilu oma staatuse tõstmiseks. Kaunitarid on harjunud, et neid imetletakse ning neid võluvad mehed, kes nende pärast pöördesse lähevad,» selgitas suhteekspert dr Gilda Carle, kelle juurest on abi otsinud mitmed kuulsused.

Probleem on selles, et mehed ei näegi naise rabavast välimusest kaugemale ja ühel päeval saavad nad teada naise tõelise iseloomu ning see ei meeldi neile. Selline mees otsis naist, et oma ego puudujääke täita. Kui tal sellest puudu jääb, hakkab ta mujalt otsima.

Kaunitarid võivad ka endale häda kaela tõmmata, sest otsivad karismaatilist ja nägusat kaaslast ning neid tõmbavad sageli nartsissistlike kalduvustega mehed. Need mehed on väga karismaatilised ja nad teavad, kuidas naistes enda vastu äratada. Paraku pööravad neile tähelepanu ka teised edukad ja ilusad naised.

Mehed, kes valivad naisi ilu järgi, võivad kergesti leida uue ja veel ilusama naise. Staarimaailmast võib näiteks tuua Brad Pitti, kes vahetas Jennifer Anistoni Angelina Jolie vastu.

Tõsi, kaunitel naistel on kergem mehi püüda, kuid asi taandub selleni, et nad tõmbavad sageli ligi valesid inimesi valedel põhjustel. Lisaks võivad nad ekslikult arvata, et suudavad elumehest pühendunud abikaasa teha.

«Kui mehel on suhteid olnud paljude jalustrabavate naistega, ei püsi ka teie suhe tõenäoliselt kaua,» selgitas suhtespetsialist Maryanne Comaroto.
Ebatõenäoline, et seksihullust Jesse Jamesist oleks saanud Sandra Bullocki abiga ontlik pereisa.

Miks selline naine nagu Sandra temasse üldse armus? Võimalik, et heasüdamlik näitlejanna ei suutnud ettegi kujutada, et temaga võidaks niimoodi mängida.

«Jesse võrgutas ta. Mees nägi võimalust ja Sandral polnud selliste meestega kogemust,» usub Comaroto.

Loodetavasti õppis ta oma veast, sest paljud kaunid naised ei õpi ning neid püüavad järjepidevalt võrku nägusad mängurid, kes ei kavatsegi neile pühenduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles