Inglismaa meedia nõuab Capello lahkumist

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Tänaste Inglismaa väljaannete esilehed süüdistavad peatreenerit Fabio Capello rahvuskoondise erakordselt mannetu esinemise pärast MMil ja nõuavad tema ametist tagasi astumist.

Eilses kaheksandikfinaalis kaotas Inglismaa Saksamaale häbiväärselt 1:4. Ajalehed kritiseerivad ka Uruguay kohtunikku, kes ei lugenud Frank Lampardi väravat. Siiski leiavad nad üksmeelselt, et see eksimus oli suhteliselt teisejärguline võrreldes Inglismaa hambutu mänguga.

The Suni, Briti suurima tabloidi esikaanel ilutseb täna suur pealkiri «Sul on aeg lahkuda, Capello».

«Meie kinkisime maailmale jalgpalli, kuid alates 1966. aastast ei ole me midagi vastu saanud. Ja eile kaotasime näruse mänguga oma suurimale rivaalile,» kirjutab The Sun vihaselt. «Fabio Capello ja tema jalgpallurid pakkusid rahvale meie spordiajaloo ühe häbiväärseima kaotuse.»

«Kohtuniku eksimus ei õigusta Capello meeste jubedat mängu. Kolm Lõvi nägid väljakul välja nagu kiisukesed,» lisab The Sun.

Times lisab, et inglased olid kaotuse ära teeninud. «Inglismaalt rööviti värav, kuid keegi ei võtnud meilt võitu. Koondis mängis MMil neljast mängust kolm väga kehvalt. See kõik on Capello süü.»

Kuid peatreener Capello on juba teatanud, et kavatseb koondise peatreeneri ametikohal jätkata. «Igatahes mitte!», vastas Capello küsimusele, kas ta plaanib ameti maha panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles