Kükita lähistel hukkus suuravariis kaks inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12.16 juhtus Järvamaal Kükital kolme rekka ja ühe väikebussi avarii, milles esialgsetel andmetel hukkus kaks inimest. Õnnetuskohal käivad päästetööd ning politsei hinnangul võtab ala puhastamine aega vähemalt kaks-kolm tundi.

Rohkem pilte avariist näeb Järva Teataja kodulehelt!

Liiklusõnnetus juhtus Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 84. kilomeetril, kus põrkasid kokku kolm raskeveokit ja väikebuss Ford Transit. Kahe raskeveoki juhid hukkusid sündmuskohal, edastas politsei.

Väikebussis Ford reisinud mees ja naine said vigastada. Järvamaa haigla erakorralise meditsiini osakonnast kinnitati, et õnnetuses osalenud mees ja naine toodi nende haiglasse läbivaatusele ja lubati seejärel koju ambulatoorsele ravile.

Kõik liiklusõnnetusse sattunud sõidukid kandsid Eesti registreerimismärki.

Päästetööd veel käivad ja sündmuskohal uurib juhtumit politsei.

Sündmuskohal viibija sõnul on õnnetuses osalenud autodelt maha kukkunud kolm merekonteinerit, üks neist on risti keset teed. Õnnetus juhtus alal, kus on lubatud sõita kiirusega sada kilomeetrit tunnis.

Autoderivi ulatub õnnetuskohast Mäo ristini ja on 2,7 kilomeetrit pikk. Sama pikk ummik on ka teises suunas.

Seoses liiklusavariiga on liiklus suunatud ümbersõidule Korba ristmiku – Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee ja Mäo kaudu, teatas maanteeinfokeskus.

Pealtnägijate sõnul on ka ümbersõiduks soovitatud kilomeetrisel teejupil remont ning sealne liiklus fooriga reguleeritud. Foor lubab korraga läbi 7-8 sõidukit, mis nii suure koormusega tee jaoks jääb väheks. Mõistlikum oleks ümbersõiduks kasutada Piibe maanteed.

Liiklusõnnetuste asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles