Hakka ETVs muusikasaadet juhtima!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti TOP 7
Eesti TOP 7 Foto: ETV

ETV muusikavideote edetabel «Eesti TOP 7» otsib saatejuhti.

 
Täna kell 22.30 jõuab Eesti Televisiooni ekraanile järjekorras 12. saade juuni alguses käivitatud uuest Eesti muusikavideote edetabelist «Eesti TOP 7». Lisaks tavapärasele kes-langes-välja-kes-jäi-sisse mängule ja ühe tuliuue muusikavideo esmaesitlusele kuulutatakse täna välja septembrist jõustuv saateformaadi pikenemine ning saatejuhi konkurss!
 
«17. - 27. augustini saavad kõik vähemalt 18-aastased muusikahuvilised ja -teadlikud, pädeva ja mõtestatud tekstiedastusega Eesti Vabariigi kodanikud end üles anda ETV kodulehel, aadressil www.etv.ee/saatejuht,» selgitas saate režissöör ja toimetaja Ingrid Kohtla. «Kandidaadil tuleb täita ankeet, loetledes muuhulgas paar Eesti bändi, milles ta ise mängida tahaks, laadida üles ennast tutvustav ning telegeenilisust reetev video ja täita muud küsitud väljad veebis. Otsustav lõppvõistlus leiab aset 3. septembril kümne kuni viieteistkümne sõelale jäänud kandidaadi vahel, kellega võetakse ühendust hiljemalt 30. augustil. Rohkem infot lõppvõistlusest avalikustame lähiajal,» ütles Kohtla.
 
«Eesti TOP 7» on tõestanud end põneva ja moodsa kultuurisaatena ning muusikaringkondades vajaliku väljundina. Nüüd on aeg edasi liikuda ja anda saatele ka nägu,» lisas ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles