Rimi ikka Rakvere värsket liha ei müü

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihalõikus Rakvere lihakombinaadis.
Lihalõikus Rakvere lihakombinaadis. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti suurima lihatootja Rakvere Lihakombinaadi värsket liha tarbija Rimi ja Säästumarketi poelettidelt endiselt ei leia, sest ettevõte pole jõudnud Rimi juhtkonnaga kokkuleppele.


«Kahjuks jah on Rimis müügil vaid meie hakkliha,» ütles Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere. Põhjusi palus ta küsida kaubaketi juhtidelt, mida E24 ka tegi.

Rimi Food ASi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Evelin Mägioja selgitas, et kaubanduskett võtab pakkumisi toorliha tarneks kõigilt suurematelt tarnijatelt kord kuus ja nende alusel valitakse välja koostööpartnerid järgnevaks kuuks.

«On tõsi, et viimase poole aasta jooksul on toorliha osas olnud parimad pakkumised Atrialt ja Saaremaalt ja seetõttu ongi müügil, peale hakkliha, nende lihatööstuste toorliha,» tõdes Mägioja.

Ta lisas, et Rimis on lai valik Rakvere teisi lihatooteid ja nende osas sujub koostöö kenasti. «Just lõpetasime 22. augustil ühise kampaania, kus Rimides ja Säästumarketites oli võimalik Rakvere grilltooteid ostes osaleda loosimises ja võita sõiduauto Opel Astra.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles