Pärnu suures Maximas tuleb ostuöö ja sügislaat

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima hüpermarket Pärnus.
Maxima hüpermarket Pärnus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reedel toimub Pärnu Maxima hüpermarketis sooduskampaania «Öine ostupalavik», laupäeval ja pühapäeval korraldatakse aga keskuse parklas rohkete müüjatega lõikustänupüha laat.


««Öine ostupalavik» annab tarbijatele võimaluse osta kõiki tööstuskaupu tavapärasest 40 protsenti odavamalt. Täpselt niipalju odavamalt saab nii kodutehnikat kui -keemiat, nii beebikaupu kui mänguasju, nii nõusid kui kosmeetikat, nii autokaupu kui tööriistu, nii riideid kui jalatseid,» rääkis Maxima kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid.

Lisaks saab 40 protsenti soodsamalt Maximas valmistatud kulinaar- ja kondiitritooteid, Santa Maria maitseaineid, kaalukompveke ja lilli. Soodusmüük algab reede, 8. oktoobri õhtul kell 23 ja kestab laupäeva, 9. oktoobri varahommikul kella kolmeni.

Lisaks ostuööle toimub laupäeval ja pühapäeval Maxima parklas suur lõikustänupüha laat, millele on laadakorraldaja OÜ Tain esindaja Aivar Lauri kinnitusel registreerunud juba üle 60 kaupmehe. Lauri sõnul pakutakse laadal nii käsitööd kui põllumajandussaadusi. Osta saab näiteks värsket ja suitsutatud kala, liha- ja pagaritooteid, maiustusi, käsitööd ja palju muud. Kohal on ka kaks seppa, kes oma oskusi näitavad ja sepiseid müüvad.

Laat töötab 9. ja 10. oktoobril sarnaselt Maxima XXX hüpermarketiga kell 8-22 aadressil Riia mnt 131.

Ostjaid meelitavad soodusmüükidega teisedki Eesti kaubaketid: Selveris on laadapäevad, Kaubamajas osturalli. Tuleval nädalal alustab oma «hullude päevadega» Stockmanni kaubamaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles