Firma pakub eksootikareisi, mille teoks saamine kahtlane

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tel Aviv.
Tel Aviv. Foto: Toomas Huik

Reisifirma Mainedd OÜ pakub reise Iisrael-Jordaania- Süüria-Liibanon, mille suhtes on aga inimestel tekkinud kahtlus viisaprobleemide pärast.


«Kuidas oma Iisraeli templeid sisaldava passiga Süüriasse ja Liibanoni saate ning hiljem Liibanonist tagasi Iisraeli pääsete, kui nende kahe vahel pole ühtegi turistidele avatud piiriületuspunkti?» küsis üks reisihuviline oma blogis.

Üks kommentaator lisas,et reisibüroost vastati tema pärimise peale, et soomlased ju käivad seal.

Maineddi esindaja Virve Toom vastas Tarbija24 pärimise peale, et Iisraeli kohapealsete reisibüroode andmetel ei ole probleeme minna Iisraelist Jordaaniasse ja Liibanonist Iisraeli.

«Soovi korral lüüakse tempel mitte passi vaid viisataotluse ankeedile. Kontrollisin veel kindluse mõttes kohapealsetest saatkondadest üle,» lisas ta.

Nimetatud reisi maksumuseks on Maineddi kodulehel märgitud 39 990 krooni (2556 eurot) ja see peaks aset leidma 16.-29. aprillil. Reisibüroo esindaja sõnul on nimetatud reisi vastu küll huvi tuntud, kuid tänaseks pole veel ühtegi müüdud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles