Remonti vajavate suurpoodide nimekirja lisandus Maksimarket

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe Maksimarketis on remont tehtud, kuid Laagris asuv pood ootab oma järge.
Lasnamäe Maksimarketis on remont tehtud, kuid Laagris asuv pood ootab oma järge. Foto: Ettevõtte foto

Viimastel päevade jooksul on remonti vajavatest kauplustest teatanud nii Prisma kui Selver. Eile lisandus uuenduskuuri vajavate kaupluste nimekirja Maksimarket.

Prisma ja Maksimarket on osa töödest ka juba ära teinud – Kristiine Prisma remont on valmis ja Lasnamäe Maksimarketil on samuti lõpetatud laienduse ehitus ja uue sisekujunduse tegemine.

Tegemata või pooleliolevate tööde nimekirja kuuluvad aga Kadaka Selver, Sikupilli ja Lasnamäe Prisma ning Laagri Maksimarket.

Maksimarketit omava ETK juhatuse esimees Kati Kusmin selgitas, et vähemalt nende puhul on tööde põhjuseks kulude kokkuhoid.

«Investeeringute teostamisel oli peamiseks eesmärgiks ökonoomsus ja võimalikult efektiivsed lahendused, et kaupluse kulud oleksid madalad ning et tarbijaid ei peaks suuri investeeringuid kinni maksma,» rääkis Kusmin.

Lasnamäe kaupluse uuendamine läks ETK-le maksma 131 000 eurot, Laagri poe uuendamiseks on investeeringuks arvestatud 730 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles