Uued tooted: jogurtid, jogurtijäätised, energiajäätis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjate fotod

Viimastel päevadel on oma uutest toodetest teada andnud piimatööstus Maag ja jäätisetootja Balbiino.

Maag täiendas Farmi kaubamärki kandvate kooreste jogurtite valikut. Lisandus kaks uut maitset: põldmarja ning õuna-kaneeli. Uued jogurtid on pakendatud väiksematesse - 200-grammistesse plasttopsidesse. Kuigi nimi koorene jogurt tõotab tugevat ja rasvarikast suutäit, on neis 100 grammi kohta 4,1 grammi rasvu, samuti on konsistents üsna vedel. Firma toob uute jogurtite plussidena välja, et need ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi värvaineid, samas on seal lisaks jogurtibakteritele olemas kolme liiki probiootilisi piimhappebaktereid.

Balbiino uudiste sekka kuuluvad jogurtijäätised ja energiajäätis. Jäätisega Energy Ice on valmistatud energiajoogist ja sel on energiajoogiga sarnane toime. Jäätis sisaldab sama palju kofeiini kui sama kogus energiajooki ja seetõttu ei sobi see alla 16-aastastele lastele.

Fitness jogurtijäätise on Balbiino pakendanud 90-grammistesse topsidesse ja sellest kogusest saab sööja ligi 150 kilokalorit. Firma teatel teeb jäätised eriliseks see, et nendes kasutatav jogurt valmib jäätisetehases kohapeal. Nii jäävad jäätises ellu väidetavalt tervisele kasulikku mõju avaldavad bakterid. Fitness jäätiseid on kahe maitsega: maasikajogurtijäätis maasikatükkidega ja virsikumaitseline jogurtijäätis virsikutükkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles