Estoursi endine jurist: see oli strateegiline lüke

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk.
Lennuk. Foto: SCANPIX

Estoursi endine jurist ning kõneisik Ulvi Moesaar kinnitas, et paar nädalat tagasi, enne tema lahkumist ettevõttest, ei olnud firmas mingeid vihjeid, et see oleks maksejõuetu.

«Mina ei tea, et minu lauale oleks tulnud võlanõudeid. Minu kontaktid olid reisikorraldaja kodulehel olemas ja nõuded oleksid mulle suunatud,» ütles praegu Goadventures töötav Moesaar.

Jurist spekuleeris, et tegemist võis olla firma poolt strateegilise otsusega. «Peab vaatama, mis on viimase aasta jooksul toimunud. Probleemid, mis on vääramatust jõust tingitud: hairünnakud, meeleavaldused Egiptuses, kus reisikorraldajatel tuli reisid maha võtta,» rääkis ta.

Moesaare sõnul oli ettevõte juba varem planeerinud suveks maha võtta charter-lennud. «Kui mäletate eelmise aasta kuumalainet suvel. Poolt lennukitäit inimesi on mõttetu saata. See on kahjumlik lend,» ütles ta.

Küsimusele, miks jurist paar nädalat enne maksejõuetuse väljakuulutamist töökohta vahetas, vastas ta, et tehti väga hea pakkumine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles