Elektriraudtee kaotab ID-kaardi kuupileti soodustuse

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirongi piletite valik suureneb.
Elektrirongi piletite valik suureneb. Foto: Toomas Huik

Elektriraudtee teatas, et alates augustist kaob ID-kaardile müüdavate kuukaartide hinnasoodustus – hind võrdsustatakse elektroonilise piletikandja ehk sõidukaardi kuupileti omaga.


Senini ID-kaardile kuupileti ostnutel tuleb augustist alates hakata juurde maksma olenevalt kuupileti tüübist 0,96 kuni 5,75 eurot. Kui näiteks kiirrongi kolme tsooni kuukaart maksab praegu ID-kaardile ostes 38,35 eurot, siis sõidukaardi sama kuupileti hind on 44,1 eurot. Pilet kallineb seega 5,75 eurot ehk Eesti kroonidesse arvutatuna 90 krooni võrra. Kolme tsooni kuukaart kallineb 3,2 euro ehk 50 krooni võrra. Täpsemalt saab piletihindadega tutvuda Elektriraudtee kodulehel.

Lisaks laiendab elektriraudtee sõidukaardile müüdavate toodete valikut. Alates 1. augustist saab elektrirongis osta ka päevapiletit, 90-päeva kaarti ning 30-päeva sooduskaarti. Uute piletite hinnad lubas Elektriraudtee avalikustada homme.

Olulise muudatusena müüakse alates 1. augustist kõiki 30-päeva ja 90-päeva kaarte ainult internetis, aadressil pilet.elektriraudtee.ee. «Rongis, nii nagu Tallinna bussideski, jääb võimalus soetada vaid üksik- ning päevapileteid,» täpsustas Elektriraudtee müügijuht Norbert Kaareste. Rongi jääb alles ka 30-päeva tavakaart, mida saab samuti sealt osta.

Elektriraudtee sõidukaart maksab 2,5 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles