Lastehoiu portaaliga on liitunud üle 1000 lapsehoidja

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta alguses avatud internetiportaaliga Lastehoid.net on tänaseks liitunud enam kui 1000 lapsehoidjat üle Eesti.

Projekti algataja ja eestvedaja Diana Poudeli sõnul on ta üldiselt projekti käiguga rahul, kuigi soov oleks portaalile lisada funktsionaalsust ning laieneda ja koondada enda alla ka lastelaagrid, koduõpetajad, lastehoiud ja eralasteaiad.

«Kuna siiani pole leidnud ühtegi fondi, mis oleks valmis toetama idee kiiremat arendust, siis hetkel meeskond teeb seda pigem hobina,» rääkis Poudel. «Eile just saime kolmandat korda eitava vastuse Hasartmängu Nõukogult – eks see veidi kurb on, kuid samas oleme lapsehoidjatelt ja vanematelt nii palju positiivset tagasisidet saanud, et see paneb ikka edasi pingutama,» lisas ta.

Naise sõnul plaanivad nad sarnased keskkonnad püsti panna ka Lätis ja Leedus ning Soomes. «Hetkel otsimegi mõnd kohalikku veebikeskkonda, kel oleks juba algne kasutajatebaas ja kes oleks huvitatud veidi praktilisematest lahendustest oma kasutajatele,» märkis Poudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles