Eesti Energia koondab oma elektrikud

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes nüüd posti otsa ronima hakkab?
Kes nüüd posti otsa ronima hakkab? Foto: Toomas Huik

Kuna Eesti Energia hakkab teenust sisse ostma, said sel kuul  koondamisteate 41 Eesti Energia elektrikut, kes peavad nüüd sügisest uue töö leidma.


Eesti Energia Jaotusvõrk korraldas aasta alguses riigihanke ning valis selle põhjal kolmeks aastaks partnerid hooldus- ja remonttöödeks ning rikete likvideerimiseks. Hange hõlmas 5 piirkonda ja igas piirkonnas osutusid võitjaks soodsaima pakkumise teinud firmad.

Riigihange sisaldas ka töid ja teenuseid mõõtesüsteemides, nagu näiteks arvestite vahetamine ja kontrollnäitude võtmine, mida siiani tegid Eesti Energia oma elektrikud. Selle tulemusel saidki juulis koondamisteate 41 elektrikut.

11 koondatavat on praeguseks saanud juba pakkumise töö jätkamiseks Eesti Energia teistes tütarettevõtetes ja üksustes. «Oleme läbi rääkinud nimetatud riigihanke võitjatega ning paljud nendest on väljendanud konkreetset huvi koondamisteate saanud elektrike vastu,» endis ettevõtte avalike suhete juht Marina Bachmann lootust ka ülejäänutele.

Ta lisas, et koodamisprotsessi on kaasatud ka töötukassa, mille töötajad pakuvad elektrikutele nõustamist. Koostööd tehakse ka energeetikatöötajate ametiühingute liiduga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles