Air Baltic kaalub Tallinna-Vilniuse lennuliini sulgemist

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
airBalticu lennuk maandumas.
airBalticu lennuk maandumas. Foto: Artur Sadovski

Air Balticu kommunikatsioonijuhi Janis Vanagsi sõnul kaalub lennufirma Tallinna-Vilniuse liini sulgemist. Estonian Air pole jällegi otsustanud, kas sama liin avada või mitte.

«Air Baltic ei ole oma talvehooaja lennugraafikut veel lõplikult kinnitatud,» selgitab Vanags alates oktoobri lõpust toimuvaid võimalikke muudatusi. «Selle konkreetse liini jätkamist me alles kaalume.»

Vanagsi sõnul on otseliini tasuvust kahjustanud nende pakutav Vilniuse lend läbi Riia, mille pileteid müüakse odavamalt ning mis on seega populaarsem.

Samas plaanib Tallinna-Vilniuse lennuliini taasavamist Estonian Air, kes pressiesindaja Ilona Eskelini  sõnul teeb oma plaanid Air Balticu tegevusest sõltumatult, kuid lennuliiniga alustamise kuupäevadest on veel siiski vara rääkida. «Anname teada niipea, kui plaanid on täpselt selged,» lubas Eskelin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles