Estonian Airi talvine lennugraafik on mullusest tihedam

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk Tallinna lennujaamas.
Estonian Airi lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Priit Simson / Postimees

30. oktoobril läheb Estonian Air üle talvisele lennugraafikule, mis toob mullusega võrreldes kaasa tihedama lennugraafiku paljudesse olulistesse aastaringsetesse sihtkohtadesse.
 


Estonian Air teatas, et saabuval talvehooajal lendab tihedama lennugraafiku alusel järgmistesse sihtkohtadesse:

Lennud Tallinna ja Moskva vahel toimuvad iga päev, lisandusid teisipäevased, laupäevased ja pühapäevased lennud.

Lennud Tallinna ja Kiievi vahel toimuvad neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti. Lisandusid neljapäevased lennud. Alates 1. märtsist 2012 toimuvad lennud viis korda nädalas, lisanduvad teisipäevased lennud.

Lennud Tallinna ja Amsterdami vahel toimuvad 11 korda nädalas kõigil nädalapäevadel, lisandusid õhtused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja laupäeviti ning laupäevahommikused lennud.

Lennud Tallinna ja Brüsseli vahel toimuvad kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti, lisandusid õhtused lennud teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti.

Lennud Tallinna ja Kopenhaageni vahel toimuvad 20 korda nädalas: kolm korda päevas kõigil nädalapäevadel, välja arvatud laupäev, mil toimub kaks lendu päevas.
Lisandusid pühapäevahommikused lennud.

Lennud Tallinna ja Oslo vahel toimuvad üheksa korda nädalas: hommikused lennud kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti, õhtused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti,
neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti ning lõunased lennud pühapäeviti. Alates 1. märtsist 2012 toimuvad lennud 12 korda nädalas, lisanduvad hommikused lennud
esmaspäeviti ja teisipäeviti ning teisipäevaõhtused lennud.

Lennud Tallinna ja Vilniuse vahel toimuvad 11 korda nädalas: hommikused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti, õhtused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti ning lõunased lennud reedeti.

Lennud Tallinna ja Peterburi vahel toimuvad üheksa korda nädalas: hommikused lennud esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti ning lõunased lennud iga päev, välja arvatud laupäev.

Alates 28. oktoobrist 2011, toimuvad lennud Tallinna ja Trondheimi vahel kolm korda nädalas neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Alates 1. märtsist 2012 toimuvad lennud viis korda nädalas, lisanduvad esmaspäevased ja kolmapäevased lennud.

Alates 30. oktoobrist 2011 muutub lennugraafik Tallinna ja Tartu vahel: lennud Tartust Tallinnasse toimuvad varahommikuti kuus korda nädalas: esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti.

Lennud Tallinnast Tartusse toimuvad hilisõhtuti samadel päevadel, ainult laupäeva asemel toimuvad
lennud pühapäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles