Ida-Virumaa reisijale pakutakse isiklikku reisiplaani

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõli motofestival meelitab igal aastal kohale suure hulga turiste.
Kiviõli motofestival meelitab igal aastal kohale suure hulga turiste. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Ida-Virumaal reisimine on nüüd lihtsam ja mugavam, sest inimesed saavad tänu uuele reisiplaneerimise programmile kokku panna just endale sobiva reisipaketi.

Ida-Viru avastuslehele kokku kogutud elamustest, sündmustest, tegevustest ja teenustest saab uudse reisiplaneerija tripMASTER abil kokku panna just enda soovidele vastava reisiplaani, kirjutab Põhjarannik.


«Oletame, et inimene soovib tulla Kiviõli motofestivalile. Sinna juurde saab valida majutuse ja toitlustuse ning lehekülje külastuse tulemusena valmib konkreetne reisiplaan,» selgitas Ida-Virumaa turismikoordinaator Sigrid Karon.

Turismiportaali sisu ja tehnilised võimalused täienevad pidevalt; tulemas on ka näidispaketid, kui selguvad klientidelt kõige kõrgema hinde saanud tegevused ja tooted. Samuti lisandub eesti ja inglise keelele vene keel, kinnitas ta.

Karoni sõnul selliste võimalustega turismiportaali praegu Eestis pole, kuid ideaalis võiksid sellega ühineda kõik maakonnad, sest välisturistidele ei saa müüa üksikuid piirkondi, vaid peaks turundama kogu Eestit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles