Eesti Energia pani ajutiselt klienditelefoni kinni

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriliin
Elektriliin Foto: Ants Liigus

Kuna Eesti Energia rikketelefon on hetkel ülekoormatud, otsustas ettevõte sulgeda tavaklienditelefoni 1545, et kõik klienditeenindajad saaksid vastata rikkekõnedele, ütles Eesti Energia kommunikatsioonispetsialist Tuuli Sokmann.


Muudes küsimustes palus Sokmann võtta ühendust meili teel. Tavaklienditelefoni number tehakse uuesti lahti siis, kui rikete hulk hakkab oluliselt vähenema.

«Kuna õhtul lubab jällegi tuule tugevnemist, siis võib juhtuda, et see on ka homme veel kinni. Aga me mõistame, et see toob teistele klientidele probleeme, et eks me hoiame seda numbrit suletuna nii vähe kui võimalik,» lisas ettevõtte kommunikatsioonispetsialist.

Eesti Energia rikkenumbril on hetkel suhteliselt pikad kõnejärjekorrad ja kuna automaatvastaja tuvastab helistaja geograafilise piirkonna ja loeb ette teadaolevad rikked seal piirkonnas ning kui inimene kuuleb juba automaatvastajast, et tema rike on järjekorras, siis soovitas Sokmann rikketelefoni koormuse vähendamiseks helistajal klienditeenindajaga ühenduse saamist mitte ootama jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles